![]() |
Navštívite pezinské Keramické trhy: Máme odporúčania na podniky, kde sa výborne najete |
JEDLO
|
FILTRE
|
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Sobota (14.06.2025)
Popis reštaurácie Veranda cantina
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
Popis reštaurácie Veg life - CBC IV
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Paradajková polievka
Domáca cestovina, bazalka, grana padano syr
samostatne:
s denným menu:
Denné menu (dnes)
Paradajková polievka
Domáca cestovina, bazalka, grana padano syr
samostatne:
s denným menu:
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie MINT Pradiareň
Mint je prevádzka v ktorej pulzuje život s miestom na praženie vlastnej kávy a profesionálnym baristom, výrobou a predajom croissantov priamo na prevádzke, kváskovou pizzou, vlastnou cestovinovou manufaktúrou, pekárňou a cukrárňou, či cornershopom s remeselnými výrobkami. Vaše jedlo si môžete vychutnať nie len na terase, ale aj v krásnych moderných interiéroch. Mint si jednoducho zamilujete.
MINT patrí do rodiny Medusa, ktorá je najväčšou gastronomickou spoločnosťou pôsobiacou na slovenskom trhu. Pracuje pre nás aktuálne viac ako 1.400 zamestnancov. Prevádzkujeme viac ako 40 vlastných gastrozariadení na Slovensku, v Česku, Rakúsku a Spojených arabských emirátoch. Máme aj samostatnú cateringovú divíziu, unikátny vernostný program Medusacard či vlastnú vzdelávaciu platformu Medusa Academy.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
k menu polievka
samostatná polievka
Domáce pirohy slané aj sladké
Šúľance
Palacinky
Bubble wafle
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Sobota (14.06.2025)
Nedeľa (15.06.2025)
k menu polievka
samostatná polievka
Domáce pirohy slané aj sladké
Šúľance
Palacinky
Bubble wafle
Popis reštaurácie Sladká Bodka - NIVY
Pochutiť si tu môžete každý deň na výborných domácich plnených pirohoch na slano či na sladko (mäsových aj bryndzových), či šalátoch. Samozrejme nesmie chýbať teplá čerstvá polievočka (hlavne krémové) podľa dennej ponuky a každý deň dva druhy jedál na denné menu. Môžete sa tešiť napríklad na bravčovú panenku so šúľancami a omáčkou, či klasický segedínsky guláš. Varia domácky, chutne a s láskou :-). Poobede vám radi pripravia chutné čerstvé bubblewaffle – napr. čokoládové, ovocné, či oreo alebo corn-dogy – párok zapečený v kukuričnom cestíčku.
Okrem spokojnosti a plného bruška si odnesiete aj dobrý pocit, že ste pomohli Sociálnemu podniku a podporili tak hendikepovaných zamestnancov v Sladkej bodke. Obslúžia Vás o niečo pomalšie, no s o to vačšou láskou a snahou.
Sladká bodka na Nivách je prevádzkou spoločnosti Majolika-R, ktorá prevádzkuje ako chránená dieľňa aj výrobu SLADKÝCH čerstvých bubblewafflí a vyrába tradičnú slovenskú majoliku ako aj vlastnú BODKOVANÚ vintage keramiku. A tam vznikol aj názov SLADKÁ BODKA.
Jedlo sa dá objednať cez donáškovú službu BOLT a WOLT food.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie Galileo Restaurant
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Cestoviny na objednávku / place your pasta order
Bolognese (1,3,7,9) (IE, ES)
Italiani (1,3,7,8) bazalkové pesto, cherry paradajky, mozzarella, rukola
Basil pesto, cherry tomatoes, mozzarella, rocket salad
Aglio, olio, peperoncino (1,3,7)
Pomodoro e basilico fresco (1,3,7)
Funghi porcini (1,3,7)
Carbonara (1,3,7)
V cene je zahrnutá polievka z denného menu/The soup is included the final price
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Pondelok (16.06.2025)
Utorok (17.06.2025)
Streda (18.06.2025)
Štvrtok (19.06.2025)
Piatok (20.06.2025)
Cestoviny na objednávku / place your pasta order
Bolognese (1,3,7,9) (IE, ES)
Italiani (1,3,7,8) bazalkové pesto, cherry paradajky, mozzarella, rukola
Basil pesto, cherry tomatoes, mozzarella, rocket salad
Aglio, olio, peperoncino (1,3,7)
Pomodoro e basilico fresco (1,3,7)
Funghi porcini (1,3,7)
Carbonara (1,3,7)
V cene je zahrnutá polievka z denného menu/The soup is included the final price
Popis reštaurácie La Cantina Central
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.


Viac info o donáške a akcie
Online objednávka donášky
Zdravý catering
Stravovanie zamestnancov
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
2. Objednávky na donášku a osobný odber prijímame do 10:00. Po 10:00 sa jedlo na donášku dá objednať výlučne cez služby Bistro, Wolt a Bolt food.
3. rozvoz v rámci Bratislavy
4. Veg Life Freshmarket je otvorený aj v sobotu - od 11:00 do 19:00.
Popis reštaurácie Veg life - Blumental
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie Centrálna Klubovňa
Vitajte v Klubovni :)
Design a interiér
Prvá – vlajková loď Klubovní – Centrálna Klubovňa vám poskytuje na stretnutia s priateľmi priestor 1400m2, pričom k dispozícii je až 500 miest na sedenie vnútri (260 nefajčiar, 240 fajčiar), vyše 180 miest na letnej terase. Obrovský priestor Centrálnej Klubovne je pripravený pre kopec dobrých ľudí. Zabávať sa môžete pri dobrej hudbe v priestore pre kapely, súťaživci si určite obľúbia náš stolný futbal a šípky a tí, ktorí uprednostňujú pokojnejšiu atmosféru, si môžu len tak posedieť pri pivku a dobrom rozhovore. Pre všetkých športových fanúšikov sme pripravili plátna a LCD obrazovky, aby nikomu neušiel žiadny podstatný zápas či športová udalosť.
Lokalita
Centrálna Klubovňa sa nachádza na križovatke ulíc Krížna a Trnavská. Jedinečnú atmosféru Klubovne dotvára aj fakt, že miesto, na ktorom je postavená sa vyznačuje mnohými špecifikami typickými pre mikroživot v tejto časti mesta. Napríklad budova prvej konskej železnice na križovatke Krížnej – Karadžičovej, je jedinečným historickým a architektonickým unikátom. Alebo lokalita bývalého štadióna Tehelné pole, ktorá odjakživa žila športom, je pre mnohých Bratislavčanov dodnes srdcovou záležitosťou. Chceli sme zachovať integritu miesta, preto v Klubovni nájdete väčšie či menšie drobnosti, ktoré špecifiká tejto štvrte pripomínajú.
Naše pivo
V Klubovni si môžete vychutnať viac ako šestnásť druhov piva. Pracne čapované, výberové belgické a anglické až po našu špecialitku – tankový Zlatý Bažant 12˚, ktorý nikde inde na Slovensku nedostanete. S kumštom varený Zlatý Bažant pre vás varia odborníci, ktorých vášeň pre pivo a skúsenosti nedokáže nahradiť žiaden moderný prístroj.
Navyše ponúkame aj naše unikátne vlastné pivo Klubovňácku 11°. Uvarili sme ho aj s vami! Aby sme zistili, aké pivo chcete v Klubovniach piť, spravili sme veľký pivný prieskum. Na základe výsledkov sme uvarili tri vzorky. A potom sme vylepšovali, upravovali, ochutnávali a uvarili ďalšie tri. Tie už ochutnávali, porovnávali a vyberali z nich tú najlepšiu odborníci zo sveta piva spolu s vami, našimi zákazníkmi a vernými milovníkmi piva. Výsledkom je Klubovňácka 11°. Pivo, ktoré môžete ochutnať iba v našich Klubovniach.
Na každom kroku udržujeme pivo pri ideálnej teplote 7 - 10˚C. na to nám slúži moderná a transparentná tankovňa a sudovňa, t.j. presklená chladiacia miestnosť, v ktorej sú zabezpečené ideálne teplotné podmienky pre pivo.
Naše jedlo
Našou túžbou je pripravovať chutné a kvalitné jedlo. Preto sa o kuchyňu a vaše chuťové poháriky bude starať jeden z top slovenských šéfkuchárov, Tomáš Sika.
Ak ste vyznávačom domácej kuchyne, určite Vás potešíme. Paprikáš z kuracieho stehna s maslovými haluškami a s pažítkou? Prisahali by ste, že v kuchyni ho práve uvarila Vaša babička.
Alebo čo také pečené špikové kosti s chrenom, bylinkami a hriankami? Kedy ste ich mali naposledy?
A môžeme vám zaručiť, že naše čerstvo pečené posúchy sa nedajú prestať jesť. Sú také výborné, že zrazu zistíte, že jete už štvrtý!
Centrálna Klubovňa má vlastný otvorený gril, pec a dokonca máme aj vlastnú údiareň. Na pravom bukovom dreve grilujeme a údime klobásky, rebrá, steaky, ryby.
Veríme, že si Klubovňu obľúbite rovnako, ako sme si ju obľúbili my :)
Na zdravie, dobrú chuť a príjemnú zábavu!
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Čakajú Vás chutné sladké a slané raňajkové koláče, zákusky vlastnej výroby, raňajkové a obedové menu, chlebíčky, a v prípade záujmu o cateringové služby nás neváhajte navštíviť alebo kontaktovať.
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Čakajú Vás chutné sladké a slané raňajkové koláče, zákusky vlastnej výroby, raňajkové a obedové menu, chlebíčky, a v prípade záujmu o cateringové služby nás neváhajte navštíviť alebo kontaktovať.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Popis reštaurácie Šestka
Koncept našej kuchyne je založený na kombinácii moderných jedál súčasnej gastronómie a tradičných jedál kuchyne našich starých mám. V našej kuchyni si príde na svoje vegetarián aj milovník mäsa. Naša práca je založená na dlhoročných skúsenostiach v gastronómii.
Varíme pre vás zo surovín od overených dodávateľov, nepoužívame polotovary. To všetko s rešpektom k surovinám a láskou k nášmu remeslu. Dúfame, že se vám u nás bude páčiť a hlavne vám bude chutiť.
Tešíme sa na vás. Team Šestka Canteen
Otváracie hodiny:
Pondelok – Piatok 10.30 – 14.00
Sobota, nedeľa Zatvorené
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie Street Coffee & restaurant - Hotel Danubia Gate ****
Otváracie hodiny
Raňajky:
7:00 – 10:00
(do 11:00 v sobotu a nedeľu)
Restaurant:
pondelok – piatok: 11:00 – 22:00
sobota – nedeľa: 11:30 – 13:00, 17:00 - 21:00
*objednávky prijímame do 20:30
Hotelový bar:
pondelok – piatok: 10:00 - 22:00
sobota – nedeľa: 10:00 - 21:00
popoludňajšia prestávka 13:00 - 17:00
Kapacita
Restaurant 26
Cafe 20
Club 20
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Praženica
Na masle z 3ks vajíčok s jarnou cibuľkou , pečivo
Scrambled eggs on butter from 3 eggs with spring onions, roll 150g
1,3,7
Chlieb vo vajci
2 ks chlebíka vo vajíčku
2 pieces of bread in an egg 200g
1,3
Ham & Eggs
Vajíčka s opraženou šunkou alebo slaninkou na masle , pečivo
Eggs with fried ham or bacon in butter, roll 250g
1,3,7
Spišské párky
3 ks párkov , pečivo , horčica ,
3 sausages, mustard 250g
1,10
300g
Tuniakový šalát – listový šalát, čierné olivy, tuniak, cherry paradajky, paprika, uhorka, červaná cibuľa, olivovový olej / 4
300g
Cestovinový šalát – cestoviny, cherry paradajky, paprika, uhorky, sušené paradajky, rukola, bazalkové pesto / 1,3
300g
Cícerový šalát s pečenou zeleninou – pečené batáty, fazuľové struky, cícer, červená cibuľa, rukola, chilli, sezamová zálivka, olivový olej / 9,11
300g
Ázijský šalát – soba rezance, tofu, mrkva, reďkovka, mladá cibuľka, mungo klíčky, fava fazuľa, paprika červená, dresing so sezamovým olejom, limeta, zázvor , javorový sirup / 6,11
300g
Margharita- paradajkový základ , mozzarella , paradajky , bazalkové pesto
tomato base,mozzarella tomatoes,basil pesto 430g
1,7
Quattro formaggi- paradajkový základ , mozzarella , parmezán , eidam , niva
tomato base, mozzarella , parmesan , edam , blue cheese 430g
1,7
Capriciosa- paradajkový základ , mozzarella , šunka , kukurica , šampiňóny
tomato base, mozzarella ,ham , sweet corn , mushrooms 430g
1,7
Diavola-paradajkový základ , mozzarella , salama milano , jalapenos
tomato base, mozzarella , salami milano jalapenos 430g
1,7,8
Prosciutto- paradajkový základ , mozzarella , prosciutto , rukola , hobliny parmezánu
tomato base, mozzarella , prosciutto crudo , rocket , parmesan shavings 430g
1,7
Všetky pizze potierame , olivovým olejom, cesnakom a bylinkami
Extra príloha 30g –
Take away obal: pizza
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Praženica
Na masle z 3ks vajíčok s jarnou cibuľkou , pečivo
Scrambled eggs on butter from 3 eggs with spring onions, roll 150g
1,3,7
Chlieb vo vajci
2 ks chlebíka vo vajíčku
2 pieces of bread in an egg 200g
1,3
Ham & Eggs
Vajíčka s opraženou šunkou alebo slaninkou na masle , pečivo
Eggs with fried ham or bacon in butter, roll 250g
1,3,7
Spišské párky
3 ks párkov , pečivo , horčica ,
3 sausages, mustard 250g
1,10
300g
Tuniakový šalát – listový šalát, čierné olivy, tuniak, cherry paradajky, paprika, uhorka, červaná cibuľa, olivovový olej / 4
300g
Cestovinový šalát – cestoviny, cherry paradajky, paprika, uhorky, sušené paradajky, rukola, bazalkové pesto / 1,3
300g
Cícerový šalát s pečenou zeleninou – pečené batáty, fazuľové struky, cícer, červená cibuľa, rukola, chilli, sezamová zálivka, olivový olej / 9,11
300g
Ázijský šalát – soba rezance, tofu, mrkva, reďkovka, mladá cibuľka, mungo klíčky, fava fazuľa, paprika červená, dresing so sezamovým olejom, limeta, zázvor , javorový sirup / 6,11
300g
Margharita- paradajkový základ , mozzarella , paradajky , bazalkové pesto
tomato base,mozzarella tomatoes,basil pesto 430g
1,7
Quattro formaggi- paradajkový základ , mozzarella , parmezán , eidam , niva
tomato base, mozzarella , parmesan , edam , blue cheese 430g
1,7
Capriciosa- paradajkový základ , mozzarella , šunka , kukurica , šampiňóny
tomato base, mozzarella ,ham , sweet corn , mushrooms 430g
1,7
Diavola-paradajkový základ , mozzarella , salama milano , jalapenos
tomato base, mozzarella , salami milano jalapenos 430g
1,7,8
Prosciutto- paradajkový základ , mozzarella , prosciutto , rukola , hobliny parmezánu
tomato base, mozzarella , prosciutto crudo , rocket , parmesan shavings 430g
1,7
Všetky pizze potierame , olivovým olejom, cesnakom a bylinkami
Extra príloha 30g –
Take away obal: pizza
Popis reštaurácie OBEDERIA Bratislava
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie Canteen Priatelia - Landererova 12
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
Štvrtok (12.06.2025)
Piatok (13.06.2025)
Popis reštaurácie Slovak pub
Slovak Pub je vyhľadávaný tiež študentami, ktorí si tu organizujú svoje stretávky, krúžkovice a iné stretnutia aj po rokoch. Pub sa delí na 11 samostatných priestorov na dvoch poschodiach, každý je ladený do iného obdobia slovenských dejín.
Slovak pub je jedinečný aj vlastným pivovarom a farmou - Biofarmou. Z produktov farmy sa potom pripravujú kvalitné, domáce a čerstvé pochúťky. Rovnako tiež je v ponuke domáci chlebík, bochníky, ovčí syr, žinčica a podobné, ktoré sa dajú ochutnať aj v Slovak Pube aj na Biofarme. V Kláštornom remeselnom pivovare sa varí vlastné pivo Kláštorný ležiak 11°- nepasterizovaný svetlý ležiak plzenského typu a Dobré pivko 9° - nepasterizovaný svetlý ležiak.
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk
Denné menu (dnes)
1 km
Štvrtok (12.06.2025)
Popis reštaurácie SantaFe OD Prior Kamenné námestie
Dávame vám do pozornosti nové tematické weby:
Pizze.sk, Burgre.sk, Vegetarianske.sk, Ranajkove.sk, Donaska-online.sk, Hostiny.sk, Bryndzove-halusky.sk, Kantiny.sk, RestauraciePreDeti.sk, StreetFoodWeb.sk, CateringWeb.sk, SushiWeb.sk, CafeWeb.sk, RestaurantGuide.sk

Reklama:

TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:
OSLÁVTE S NAMI NAŠE 10. NARODENINY:

NARODENINOVÁ AKCIA PRE NOVÉ PREVÁDZKY:


![]() |
Marína restaurant & bar v Žiline mení jedlo na zážitok (nový koncept) |
![]() |
Reštaurácie v Algarve: Slnečný región, ktorý láka (nielen) fantastickým jedlom |
![]() |
Väčšina Slovákov navštívi obchodné centrum raz týždenne. Lákajú viaceré nákupy na jednom mieste a parkovanie |
![]() |
Menučka oslavujú 10 rokov: Rozdávame vouchery do reštaurácií za viac ako 1000 € |
![]() |
Reštaurácia Krone vo Svätom Jure slávi 6. narodeniny: Rodinný deň plný chutí, zábavy a výnimočnej atmosféry |
![]() |
Gault&Millau: Najlepšie slovenské reštaurácie a šéfkuchári si na galavečeri prevzali ocenenia (kompletné výsledky) |
![]() |
Dizajn reštaurácie ako kľúč k úspechu |
![]() |
METRO Slovakia sa stáva generálnym partnerom prestížneho gastronomického sprievodcu Gault&Millau |
![]() |
Ako spracovať jahody v sezóne? Urobte z nich zmrzlinu, tiramisu či voňavý džem |
![]() |
Poké ovládlo všetkých gastronadšencov. Čo to vlastne je?93538 |
![]() |
All you can eat reštaurácie v Bratislave: Kam zájsť na bufetový obed či večeru?68197 |
![]() |
Čo jesť pred spaním a čomu sa, naopak, vyhnúť? Tipy, ako si zabezpečiť kvalitný oddych počas noci50914 |
![]() |
9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany48577 |
![]() |
Najlepšie slovenské reštaurácie a kuchári podľa Gurmán Award 202241393 |
![]() |
Chuť, chuťové poháriky a jazyk - čo ste o nich možno nevedeli34312 |
![]() |
Valentínske menu 2022 v slovenských reštauráciách. Čo si na Valentína pripravili tento rok?31696 |
![]() |
Kačacie a husacie hody sú späť. Pozrite sa, čo ponúkajú slovenské reštaurácie počas jesene 202231667 |
![]() |
Papája naša každodenná - benefity papáje a jej semiačok29540 |
![]() |
Nie je kebab ako kebab: Poznáte rozdiel medzi döner, dürüm či gyrosom? + Tipy na domácu prípravu kebabu27259 |

MOBILNÁ APLIKÁCIA MENUCKA
Google Play - Android pre väčšinu smartfónov


Appstore - iOs pre iPhone



