X
MENU V OKOLÍ    MOJE
    • V OKOLÍ
    • DENNÉ MENU
    • |
    • Á LA CARTE
    • |
    • KAVIARNE
    • V OKOLÍ
    • DENNÉ MENU
    • |
    • Á LA CARTE
    • |
    • KAVIARNE
    V OKOLÍ     DENNÉ MENU| Á LA CARTE | KAVIARNE
      • VÝBER LOKALITY
      • MOJE OBĽÚBENÉ
      • PRIDAJTE SVOJ PODNIK
      • INFO PRE MAJITEĽOV
      • SPOLUPRÁCE PRE REKLAMU
      • Zoznam reštaurácií
      • Ochrana osobných údajov
      • Kontakt
      • LOKALITY
      • DENNÉ MENU
      • JEDÁLNE LÍSTKY
      • KAVIARNE
      • MENUČKA MAGAZÍN
      • PRIDAJTE SVOJ PODNIK
      • INFO PRE MAJITEĽOV
      • SPOLUPRÁCE PRE REKLAMU
      • ADMINISTRÁCIA
      • ANDROID MOBILNÁ APLIKÁCIA
      • iOS MOBILNÁ APLIKÁCIA
      • ZOZNAM REŠTAURÁCIÍ
      • Ochrana osobných údajov
      • Kontakt


      Reštaurácia Rouge - Hotel Mikado


      Hollého 11, 94901 Nitra

      recepcia@hotelmikado.sk
      +421 37 321 03 58
      +421 37 321 03 21
      hotelmikado.sk

      Facebook link  Instagram link  Youtube link 

      MENU ŠÉFKUCHÁRA



       
      + 31
      • Denné menu a info
      • Jedálny lístok
      • Foto
      • Mapa
       


      ROUGE A'la carte Menu - JAR & LETO 2025 - PREDJEDLÁ A POLIEVKY - ŠALÁTY A CESTOVINY - HLAVNÉ JEDLÁ - DEZERTY - SNACKS - ŠÉFKUCHÁR ODPORÚČA

      ROUGE A'la carte Menu - JAR & LETO 2025

      PREDJEDLÁ A POLIEVKY

      80g Marinovaný losos gravlax v aperole a citrusovej kruste na reďkovkovo-uhorkovom šaláte s bagetovým chipsom (1,3,4)
      14.50 €

      80g Klasický hovädzí tatarák (Black Angus) (1,3,4,10)
      18.30 €

      (Neodporúča sa, aby tepelne neopracované mäso a vajcia konzumovali deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby s oslabenou imunitou)
      250ml Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,7,9)
      4.30 €

      250ml Zemiakový krém s cappuccinom a pažítkovým olejom (7,9)
      3.60 €

      250ml Polievka dňa
      3.20 €


      ŠALÁTY A CESTOVINY

      250g Šalát s grilovaným brie syrom, filetovaným pomarančom, vyprážaným cícerom a citrusovým dresingom (7)
      13.50 €

      250g Caesar šalát s pošírovaným vajíčkom a slaninovým chipsom (1,3,4,7,10)
      13.80 €

      Variácie:
      200/120g s krevetami (1,2,3,4,7,10)
      24.20 €

      200/150g s prsiami z kukuričného kuraťa (1,3,4,7,10)
      17.60 €

      250g Domáce šafranové pappardelle s pestom z medvedieho cesnaku, ružovým korením s mozzarellovou penou a parmezánový chips (1,3,7,8)
      13.40 €

      250g Bryndzové halušky so slaninou (1,3,7)
      12.50 €


      HLAVNÉ JEDLÁ

      150g Treska loin v panko strúhanke s hráškovo-limetkovým krémom a nakladaným feniklom s kôprom (1,3,4,7,10)
      18.50 €

      160g Kurací supreme s hráškovým pyré a kroketou z modrého syra, mrkvovým chipsom a kuracím jus (1,3,7,9)
      16.70 €

      150g Bravčová panenka v pistáciách s chrenovou penou, mrkvovým pyré a kalerábovým gratinom (1,7,8)
      16.40 €

      150g Jelenie karé s pyré z glazovanej cibuľke na ghee masle s francúzskym „pagáčom“ zo zemiakového pyré a omáčkou z portského vína (3,7,12)
      20.40 €

      150g Divinové ragú na čiernom pive s domácim rebarborovým džemom a opekanou zemiakovou knedľou (1,3,7,9)
      17.40 €

      200g Vyprážaný teľací rezeň s novými zemiakmi na masle a petržlenovou vňaťou (1,3,7)
      21.80 €

      200g Hovädzie rezančeky na rizote bianco s horčicovou penou, parmezánom a jarnou cibuľkou (Black Angus) (7,9,10)
      25.40 €

      150g Hovädzí steak, baby zemiaky plnené cream fresh s fava fazuľkami a reďkovkou na masle (Black Angus) (7)
      33.40 €

      (Na požiadanie vám steak pripravíme aj v gramáži a s omáčkou podľa dennej ponuky: 200g – 46,50 €, 300g – 65,60 €, 400g – 84,40 €)

      DEZERTY

      100g Matcha tart s kokosovým krémom a malinovým gélom (1,3,6,7,9)
      5.20 €


      SNACKS

      150g Domáce chipsy s dipom z pečenej papriky (7)
      3.50 €

      120g Syrový tanier (7,8)
      12.90 €



      ŠÉFKUCHÁR ODPORÚČA

      Špecialita šéfkuchára sa pravidelne obmieňa - personál reštaurácie Rouge vás s radosťou informuje o aktuálnej ponuke - volajte Reštaurácia Rouge: +421 37 321 03 58

      S diétnymi požiadavkami sa obráťte, prosím, na náš personál.
      Hmotnosť mäsa v jedlách je uvedená v surovom stave.
      Ceny sú uvedené v eurách, vrátane 10% DPH,
      ak je jedlo objednávané na vyzdvihnutie bude DPH 20 %, platné odo dňa 10.6.2024.

      V cene nie je zahrnutý servisný poplatok.

      Vypracoval Executive Chef Michal Smolka.

      Jedlá v jedálnom lístku môžu obsahovať niektoré z nasledujúcich alergénov, ktoré sú uvedené podľa skupín pri každom názve jedla.

      1.obilniny obsahujúce lepok, 2.kôrovce a výrobky z nich, 3.vajcia a výrobky z nich, 4.ryby a výrobky z nich, 5.arašidy a výrobky z nich, 6.sójové zrná a výrobky z nich, 7.mlieko a výrobky z neho, 8.orechy, (všetky druhy orechov), 9.zeler a výrobky z neho, 10.horčica a výrobky z nej, 11.sezamové semená a výrobky z nich, 12.oxid siričitý a siričitany, 13.vlčí bôb a výrobky z neho,14.mäkkýše a výrobky z nich

      Snažíme sa pre vás vyberať tie najkvalitnejšie suroviny z našej krajiny, niektoré mäsá však majú aj zahraničný pôvod. kuracie - Slovenská republika, Rakúsko, morčacie - Slovenská republika, Česká republika, kačacie - Slovenská republika, Rakúsko, bravčové - Slovenská republika, hovädzie - Slovenská republika, Holandsko, Uruguaj, teľacie - Rakúsko, Holandsko, jahňacie - Nový Zéland



      Krevetová variácia s opečeným chlebíkom, wasabi majonézou a fragolino kaviárom Krevetová variácia s opečeným chlebíkom, wasabi majonézou a fragolino kaviárom Slepačí vývar so zeleninou brunoise a zerancami alebo mäsovou tortellinou Slepačí vývar so zeleninou brunoise a zerancami alebo mäsovou tortellinou Letný šalát s pečenou figou, glazovanou hruškou a taštičky so syrom brie Letný šalát s pečenou figou, glazovanou hruškou a taštičky so syrom brie + 7 Domáce taglierini s bazalkovým pestom, pitie a burrata stracciatella a ružové korenie Domáce taglierini s bazalkovým pestom, pitie a burrata stracciatella a ružové korenie Bravčová panenka v pistáciovej kruste s rillettes z bôčiku, cuketové rösti a omáčka z ružového vína Bravčová panenka v pistáciovej kruste s rillettes z bôčiku, cuketové rösti a omáčka z ružového vína Steak z halibuta na citrónovou rizote so sépiovým kaviárom Steak z halibuta na citrónovou rizote so sépiovým kaviárom Divinová rolka konfitovaná na cesnaku so slaninkou a žemľová knedľa Divinová rolka konfitovaná na cesnaku so slaninkou a žemľová knedľa Grilovaná chobotnica s nákladanou zeleninou s batatovo-zázvorovým pyré a pomarančovým gélom Grilovaná chobotnica s nákladanou zeleninou s batatovo-zázvorovým pyré a pomarančovým gélom Steak z diviny s opekanými pirohmi s pažítkou a silnou hubovou omáčkou Steak z diviny s opekanými pirohmi s pažítkou a silnou hubovou omáčkou Jahodové-citrusové semifreddo Jahodové-citrusové semifreddo




      Reklama:


      TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:

      REKLAMA:

      TIPY VO VAŠOM OKOLÍ:


      MOBILNÁ APPKA MENUČKA:



      Ekologické náhrady v kuchyni: Zabudnite na jednorazové hubky a plastové fólie

      Etiketa stolovania: Týchto 9 pravidiel by mal ovládať každý

      Máme tipy na knihy pod stromček! Jesenné & zimné novinky vám spríjemnia sviatky

      Fermentáciou k zdraviu: Spoznajte zázrak na podporu trávenia a imunity!

      Dobré skutky reštaurácií? Aj podniky môžu prispieť svojou troškou ku krajšiemu svetu

      Najväčší česko-slovenský festival kávy čaká zásadná zmena a stáva sa z neho Roast Different Festival

      Sezónne street food menu v Klubovniach začína už zajtra. Láka na pakodas či kanadský poutine

      Káva čaj čokoláda v jesennej edícii prichádza do hlavného mesta (program a vstupenky)

      Halloweenské jedlá v minulosti vyzerali inak, cukríky a sladkosti by ste hľadali márne

      Jesenné menu v APOLKE vás nenechá chladnými. Zahrejte sa kačkou na ohni či horúcimi nápojmi

      Poké ovládlo všetkých gastronadšencov. Čo to vlastne je?

      109177

      All you can eat reštaurácie v Bratislave: Kam zájsť na bufetový obed či večeru?

      83636

      Čo jesť pred spaním a čomu sa, naopak, vyhnúť? Tipy, ako si zabezpečiť kvalitný oddych počas noci

      57618

      9 najobľúbenejších reštaurácií v meste Topoľčany

      56301

      Najlepšie slovenské reštaurácie a kuchári podľa Gurmán Award 2022

      45484

      Chuť, chuťové poháriky a jazyk - čo ste o nich možno nevedeli

      39192

      Nie je kebab ako kebab: Poznáte rozdiel medzi döner, dürüm či gyrosom? + Tipy na domácu prípravu kebabu

      38747

      Valentínske menu 2022 v slovenských reštauráciách. Čo si na Valentína pripravili tento rok?

      36578

      Kačacie a husacie hody sú späť. Pozrite sa, čo ponúkajú slovenské reštaurácie počas jesene 2022

      36250

      Papája naša každodenná - benefity papáje a jej semiačok

      33908






      Info pre reštaurácie
      Pridajte svoj podnik
      Ponuka reklamy
      Menučka Magazín
      Ochrana Osobných Údajov
      Kontakt



      Stiahnite si mobilnú aplikáciu:












      Denné obedové menu - mestá a lokality

      Bratislava Košice Banská Bystrica Prešov Žilina Nitra Trnava Trenčín Pezinok Prievidza Zvolen Piešťany Poprad Martin Malacky Stupava Senec Topoľčany Všetky mestá

      Jedálne lístky - mestá a lokality

      Bratislava Košice Banská Bystrica Prešov Žilina Nitra Trnava Trenčín Pezinok Prievidza Zvolen Piešťany Poprad Martin Malacky Stupava Senec Topoľčany Všetky mestá

      Kaviarne a ich menu - mestá a lokality

      Bratislava Košice Banská Bystrica Prešov Žilina Nitra Trnava Trenčín Pezinok Prievidza Zvolen Piešťany Poprad Martin Malacky Stupava Senec Topoľčany Všetky mestá

      Denné obedové menu - objekty, budovy

      Bratislava:
      Eurovea Aupark Polus Central Bory Mall Cubicon Avion Shopping Park Všetky objekty


      Zoznam reštaurácií


      KONTAKT



      info@menucka.sk

      Facebook Instagram LinkedIn TikTok

      Podmienky používania stránky
      GDPR - Ochrana osobných údajov
      VOP - všeobecné obchodné podmienky

      © 2015 - 2024 - Menučka     Všetky práva vyhradené.s