Promočné menu by malo byť špeciálne. Tieto reštaurácie sa vám postarajú o jedinečný zážitok

9912
promočné menu:
Promócie sú len raz alebo dvakrát za život a rozhodne je to jedna z udalostí, ktorú chceme osláviť. Dlhoočakávaný deň, keď si po rokoch štúdia prevezmeme vytúžený diplom, si zaslúži vynikajúce jedlo, prostredie aj obsluhu.

V nadchádzajúcej letnej sezóne promócii sme si pre vás pripravili prehľad reštaurácií podľa krajov, v ktorých ochutnáte decentné a elegantné promočné menu.

Bratislava

Brasserie Anjou – Hotel Sheraton Bratislava *****

Vhodnou voľbou na oslavu svojho veľkého akademického úspechu je Brasserie Anjou – reštaurácia Hotela Sheraton **** v Bratislave. Na objednávku vopred si môžete vybrať jedno z piatich promočných menu, ktoré pre vás a vašich blízkych pripraví šéfkuchár Tomáš Opletal. Viac informácií nájdete na stránke hotela.

promočné menu:
promočné menu:

RIVERBANK Restaurant

Výnimočný deň si zaslúži výnimočnú oslavu. Prečo si po náročnom štúdiu nedopriať svoju čerešničku na akademickej torte? Pohľad na Dunaj z letnej terasy RIVERBANK Restaurant, príjemné prostredie, bezproblémové parkovanie a rozmaznávanie v podobe kulinárskych delikates, pripravených šéfkuchárom Jaroslavom Žídekom a jeho tímom. 

promočné menu:

Savoy Restaurant

K dispozícii v tejto reštaurácii vám bude špičkový personál a kulinárske umenie Jozefa Risku, jedného z najlepších slovenských šéfkuchárov. Slávnostné promočné menu si môžete zostaviť podľa vlastnej chuti z aktuálneho À la carte Savoy Restaurant.

Napríklad: TROJCHODOVÉ MENU NA SÚKROMNÚ OSLAVU – 19,90€/OSOBA Tradičný hovädzí vývar, prvýkrát podávaný už v roku 1914, marinovaná bravčová panenka s pečenými zemiakmi a zeleninovým ratatouille a čokoládové potešenie – Carlton torta
– TROJCHODOVÉ MENU NA SÚKROMNÚ OSLAVU – 22,90€/OSOBA
Tradičný hovädzí vývar, bratislavský teľací rezeň marinovaný v bielom víne s tradičným zemiakovým šalátom a čokoládové potešenie – Carlton torta či iné lákavé kombinácie.

promočné menu:

Berg Restaurant

Špeciality zo svetovej aj domácej kuchyne si počas svojho promočného dňa môžete objednať aj vychutnať tiež v Berg Restaurant. Penzión s reštauráciou si pre vás pripravil 2 druhy menu, viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

promočné menu:

Kozia Brána

Vo veľmi príjemnej cene a ešte lepšej kvalite si môžete svoje promočné menu objednať aj v reštaurácii Kozia Brána. I tu sa môžete rozhodnúť medzi dvoma variantami, ktoré sú cenovo mierne odlišné. Všetky informácie nájdete na stránke reštaurácie.

promočné menu:

Flagship

Bratislavská reštaurácia – Flagship sa tiež zaradila k podnikom, ktoré si pripravili pre svojich zákazníkov niečo špeciálne. Ako bonus si môžete menu upraviť podľa svojej vlastnej chuti alebo stravovacích požiadaviek.

promočné menu:

Le Petit Café

Útulná reštaurácia La Petit Café ponúka pri svojom promočnom menu rovnako na výber z troch hlavných chodov. Základ je domáci slepačí vývar s mäsom a rezancami a nelíši sa ani dezert v podobe jablkovo-makovej štrúdle.

No pri hlavnom jedle sa môžete rozhodnúť, či to bude grilovaná bravčová panenka s hráškovým krémom a gratinované zemiaky so smotanou a parmezánom; kuracie prsia na spôsob cordon bleu a zemiaková kaša s rukolou a jarnou cibuľkou alebo či si vyberiete tretie menu. To zahŕňa zeleninový krém s restovanými mandľovými hoblinami a pohánkové krupoto s glazovanou zeleninou a hlivou.

promočné menu:

Trnava

The Oak Tree Restaurant – Holiday INN Trnava

V Trnave pozýva do svojej kuchyne vychytená reštaurácia hotela Holiday INN, ktorá si ako darček pre všetkých čerstvo doštudovaných pripravila parkovanie v podzemnej garáži a prípitok k promočnému menu zdarma.

promočné menu:

Avenue Restaurant

Vďaka profesionálnemu prístupu, exkluzívnym priestorom a atraktívnej polohe v centre mesta sa reštaurácia Avenue etablovala medzi špičku reštaurácií v Trnave. Aktuálne nemá v ponuke konkrétne promočné menu, vybrať si však môžete z bohatej ponuky precízne pripraveného jedálneho lístka.

promočné menu:

Reštaurácia Patriot

Kuchyňa reštaurácie Patriot pracuje pod vedením šéfkuchára Pavla Erazmusa. Spolu s vynikajúcim tímom spolupracovníkov má kuchyňa svoju značku a meno. Domácu kuchársku scénu zastupuje rodák z Trnavy Juraj Mikuláš. 

Tovar od zeleniny až po čerstvé bylinky je dovážaný každodenne čerstvý. Tak ako sa mení vínna ponuka, mení sa počas roka aj ponuka jedál v závislosti od sezónny. Sú to napr. špargľové, husacie, kačacie, divinové a obľúbené steakové hody. Preto vám personál ochotne poradí aj pri zostavovaní promočného menu špeciálne pre vás.

promočné menu:

Nitra

Reštaurácia Karla

Reštaurácia Karla, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti centra mesta, je ideálnym riešením pre konanie väčších či menších osláv, svadieb a iných rodinných či firemných udalostí. Pre menšie akcie si môžete zarezervovať oddelený salónik – napríklad v prípade promócií. Personál pre vás ochotne pripraví aj výzdobu a s jednaním manažmentu budete maximálne spokojní.

promočné menu:

Hofferka u Hoffera/Penzión Hoffer

Hoffer je akousi zlatou nitrianskou klasikou a vďaka ich dlhoročným skúsenostiam a viacerým prevádzkam si môžete byť istí, že pripravia promočné menu presne podľa vašich požiadaviek a vo vynikajúcej kvalite. Nezabudnite si miesto objednať dopredu, táto sieť reštaurácií sa u študentov teší veľkej obľube!

promočné menu:

Boccaccio

Pravá talianska reštaurácia Boccaccio s (aj) taliansky hovoriacou obsluhou má vždy čo ponúknuť. Elegantne prepracované jedlá majú vysokú kvalitu, prostredie zodpovedá požiadavkám aj tých najnáročnejších, atmosféru dotvára príjemná hudba… A radi pre vás pripravia aj promočné menu, stačí sa dopredu objednať. Ako bonus nesmieme zabudnúť pravého talianskeho kuchára, aj preto je Boccaccio pravá voľba pre milovníkov ozajstnej stredomorskej kuchyne.

promočné menu:

Ristorante/Trattoria Moretti

Opäť talianska voľba – aj Ristorante aj Trattoria majú promovaným čo ponúknuť. Oba koncepty si dávajú nesmierne záležať na kvalite potravín, na precízne zostavenom jedálnom lístku, ako aj na obsluhe. Trattoria naviac vyniká kockovanými bielo-červenými obrusmi a prostredím sa naozaj približuje malým trattoriám, ktoré nájdete v Taliansku na každom rohu. Promočné menu pripravia na objednávku.

promočné menu:

Trenčín

Reštaurácia Hotela Elizabeth ****

Kto hľadá skutočnú eleganciu v srdci Trenčína, môže sa vždy spoľahnúť na gastronomické služby Hotela Elizabeth ****. Prvotriedna reštaurácia s vyšším štandardom obsluhy ponúka výhľad na unikátny rímsky nápis na hradnom brale, ako aj bohatý sortiment jedál slovenskej a medzinárodnej kuchyne, špeciality šéfkuchára, flambované, filetované a blanšírované špeciality, široký výber kvalitných vín, business menu a špeciálne menu pre skupiny (napríklad promočného charakteru).

promočné menu:

La Piazzetta

Zdá sa, že sa talianska gastronómia skutočne rozrastá, a nie je sa čomu čudovať. Pravé talianske špeciality s obsluhou a kuchárom priamo z Talianska nájdete blízko námestia v modernom koncepte La Piazzetta. V ponuke majú aj oddelené súkromnejšie priestory na oslavu a radi vám vyjdu v ústrety s akýmikoľvek špeciálnymi požiadavkami ohľadom jedla či výzdoby.

promočné menu:

Reštaurácia Pod Hradom

Kde inde si vychutnať atmosféru Trenčína, ak nie priamo pod jeho dominantou, prekrásnym Trenčianskym hradom? Táto reštaurácia sa sústredí na kvalitu jedla a surovín a spájanie malých detailov do celku, ktorý očarí aj náročných zákazníkov. K dispozícii aj súkromný salónik, v ktorom vám radi pripravia súkromné oslavy a vami zostavené promočné menu.

promočné menu:

Restaurant Facility System Hub

Originálna Reštaurácia a kaviareň FSH je skvelou voľbou pre chutné raňajky, obed s kolegami, biznis rokovanie, rodinné posedenie i oslavu s priateľmi. Je vhodná pre všetkých, ktorí si chcú vychutnať svoje promočné menu v modernom šate a veľmi pokrokovo zariadenom interiéri.

promočné menu:

Žilina

Reštaurácia v Boutique Hotel Dubná Skala ****

Krásnu a elegantnú bodku za svojím štúdiom v Žiline môžete dať obedom v reštaurácii Boutique Hotela Dubná Skala ****. Tím tohto historického a predsa moderného hotela si pre vás vopred pripravil špeciálne promočné menu vo dvoch rozličných cenových variantoch.

VIX Reštaurácia

Ak nepoznáte už tradičnú VIX Reštauráciu v Žiline, akoby ste sa nepohybovali v žilinskej gastronomickej oblasti. Pri príležitosti ukončenia štúdií si aj tento podnik pre vás pripravil špeciálnu ponuku promočného menu, do ktorej okrem iného zakomponoval aj prípitok, nealkoholické nápoje a tri rôzne druhy hlavného jedla.

promočné menu:
promočné menu:
promočné menu:

Villa Nečas

S radosťou vám pomôžu zorganizovať nezabudnuteľné chvíle s vašimi najbližšími aj vo Ville Nečas. Ochotne vám zostavia menu na mieru podľa vašich požiadaviek, rezervujú priestory podľa vašich potrieb a postarajú sa tiež o tematickú výzdobu. Stôl si môžete rezervovať v hotelovej reštaurácií Via Magna, v priestoroch vinotéky, v letnom období aj na terase.

promočné menu:

Banská Bystrica

Starobystrická reštaurácia

Priamo v srdci Banskej Bystrice si môžu absolventi vychutnať svoj deň vďaka ochote v Starobystrickej reštaurácii. Suterén starej renesančnej budovy navodí tú správnu slávnostnú atmosféru. Po dohode si môžete vybrať z ponuky slovenských aj svetových jedál a milo vás prekvapí aj ponuka bezmäsitých jedál pre vegetariánov či vegánov.

promočné menu:

Reštaurácia Bašta

Reštaurácia Bašta sa svojou ponukou stala silnou konkurenciou ostatným bystrickým reštauráciám. Na rodinné či firemné akcie si pripravila špeciálne menu, v ktorom nájdete aj také lahôdky ako tartar z lososa či hovädzí steak na horúcom kameni.

promočné menu:

Bistro Dukát LeGout

“Z najlepších surovín, podľa receptov z najlepších európskych reštaurácií a s láskou. Tak pripravujeme jedlá pre každého hosťa, pretože veríme, že váš zážitok je jediným cieľom,” znie motto na úvodnej stránke reštaurácie Bistro Dukát LeGout. Podľa slov majiteľa majú bohaté skúsenosti s usporadúvaním spoločenských udalostí, ktoré zvládli na jednotku a tešia sa aj na tie vaše. :)

promočné menu:

Bistro Limone

Zážitok z príjemnej slávnosti prepojenej s modernou gastronómiou nájdete v pokrokovej reštaurácii Bistro Limone. V krásnych priestoroch bistra majú pripravené 2 druhy promočného menu, ktoré vám v prípade záujmu pošlú priamo na váš e-mail.

promočné menu:

Košice

Baránok – reštaurácia a penzión

Reštaurácia Baránok s kuchyňou založenou na kvalite, čerstvosti a najmä regionálnosti ponúka chutný a zároveň estetický zážitok nielen pre absolventov a ich rodiny. Je to ale určite vhodné miesto na strávenie slávnostných chvíľ v kruhu svojich najbližších v srdci metropoly východu.

promočné menu:

Hotel a reštaurácia Privilege ****

Elegancia a luxus by mohli byť druhým menom pre reštauráciu Hotela Privilege **** v Košiciach. Jeden zo svojich najväčších životných úspechov tu môžete osláviť vďaka nádhernému prostrediu a krásne nadizajnovanému jedlu na tanieri.

promočné menu:

Reštaurácia KOŠICE – Košice Hotel ****

Objavte bohatý sortiment jedál tradičnej slovenskej a medzinárodnej kuchyne. Vďaka kombinácii klasických regionálnych receptúr a najmodernejších technológií si návštevníci Reštaurácie Košice môžu dopriať ozajstný gastronomický zážitok.

promočné menu:

Penzión BERYL

Možnosť osláviť úspech s vašimi najbližšími môžete aj v klimatizovanej reštaurácii alebo v zimnej záhrade. Môžete si vybrať priestor podľa vášho želania. Pripijete slávnostným prípitkom, pochutíte na dobrom jedle, napijete sa niečoho dobrého a hlavne si vychutnáte spoločnú radosť z úspešného ukončenia štúdia v reštaurácii Penziónu BERYL.

promočné menu:

Prešov

Via Magna

Kto študoval v Prešove, ruku hore! Via Magna sa teší, ako vám bude môcť pripraviť vaše špeciálne promočné menu. Vybrať si môžete až z piatich predpripravených MENU, no personál vám určite vyjde v ústrety aj pri špeciálnych požiadavkách. Kompletné menu nájdete na TOMTO ODKAZE.

Reštaurácia Hotela Academic

Ak zapojíte trochu fantázie a chuťové poháriky do rozhodovania, celkom ľahko vám z toho môže vyjsť reštaurácia Hotela Academic. Na výber máte z niekoľkých polievok, hlavných menu aj dezertov. Vybrané menu si môžete objednať mailom alebo telefonicky.

promočné menu:

Záverečné slovo som si ako autorka tohto prehľadu nechala pre seba. Onedlho promujem a rozhodla som sa svojou rodinou osláviť tento výnimočný deň v malej mestskej reštaurácii Penzión Harmónia, v ktorej mi vždy vyjdu v ústrety aj so špeciálnym menu, majú veľmi príjemné prostredie a chutné jedlo. Aj to je cesta a netreba zabúdať ani na malé lokálne podniky, ktoré majú rozhodne čo ponúknuť. Kde ste svoje promócie oslávili vy?

Zdroj titulná fotografia: SHERATON Bratislava Hotel (promočné menu)

Zdroj foto: prelinkované webové/facebookové stránky reštaurácií, www.menucka.sk

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie