MAX SPORT predstavil svoju prvú kolagénovú tyčinku

1380

Spoločnosť MAX SPORT prišla s unikátnou kolagénovou tyčinkou. Svojim zložením je ideálna nielen pre športujúcu verejnosť, ale aj pre každého, kto preferuje aktívny životný štýl. Vzhľadom na svoje zloženie je tyčinka určená aj pre ľudí, ktorí sa zaujímajú o zdravé starnutie. 

Tyčinka Collagen+ obsahuje prémiový bioaktívny ľahko stráviteľný kolagénPeptan®, ktorý v sebe ukrýva jedinečné vlastnosti, aké nenájdeme pri iných zdrojoch bielkovín. 

Collagen+ má preukázané pozitívne účinky na hydratáciu pokožky, redukuje vrásky, spomaľuje starnutie pokožky a tým podporuje aj vnútornú krásu, čo ocenia najmä ženy. Taktiež podporuje pevnosť vlasov a nechtov, čo dokázali aj mnohé vedecké štúdie. 

No nielen to. Dokonalá skladba aminokyselín v tyčinke vytvára benefity, ktoré sú užitočné a pozitívne vplývajú aj pri regenerácii svalovej horúčky. 

„Pravidelný príjem kolagénu je prospešný nielen pre zdravé starnutie, ale podporuje aj svalovú regeneráciu a pohyblivosť. Naša tyčinka je svojím zložením osožná pre zdravie kĺbov a podporuje ich funkčnosť,“ vysvetlil Peter Kulich, zakladateľ firmy MAX SPORT.

Kolagénová tyčinka Collagen+ má štyri príchute, ktoré sú bez gluténu, majú nízky obsah cukru a obsahujú vlákninu. Tyčinka je už v predaji. 

KTO JE MAX SPORT

Spoločnosť Max Sport s.r.o. bola založená na Slovensku v roku 2005. Vznikla s úmyslom vyvíjať, vyrábať a predávať funkčné snacky pre širokú športujúcu verejnosť, ktoré sú sladkou, ale pritom zdravou odmenou po športovom výkone. Po chutných a kvalitných proteínových tyčinkách začal rásť dopyt a stali sa populárnymi nielen medzi športovcami, ale aj v širšej verejnosti vyznávajúcej zdravší, aktívny životný štýl.

Zdroj info a foto: Cvičte.sk


zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie