Mafiánska atmosféra v Devínskej Novej Vsi? Skúste Corleone Pub a Corleone u Kmotra

5040
Corleone
Corleone

Víno, pizza, pasta, rizoto a vôňa Sicílie… Cítite to až ku vám domov? Dovolenkovú atmosféru historického mafiánskeho mesta si môžete pripomenúť priamo v Devínskej Novej Vsi v talianskych reštauráciách Corleone Pub a Corleone u Kmotra. 

Navštívili ste už niekedy sicílske mesto Palermo? Ak nie, určite ste už počuli príbeh slávneho krstného otca Vitta Corleoneho, po ktorom sú pomenované aj dve pobočky talianskych reštaurácií v Devínskej Novej Vsi.

Obdive nesú v sebe ducha mafiánskeho mesta, ponúkajú tradičné talianske jedlá, ale aj vynikajúce obedové menu či donášku priamo do domu. Predstavujeme vám Corleone Pub a Corleone u Kmotra.

Vitajte v Palerme

Máme radi tematické reštaurácie, a máme ich ešte radšej, ak dotiahnu svoju tematiku k dokonalosti. Corleone reštauráciám sa to podarilo. Hneď pri vstupe vás ovanie vôňa pečenej pizze a zvláštna atmosféra pripomínajúca mafiánsku históriu. Krásny drevený interiér v teplých oranžovo-červených farbách, dekorácie na stenách, kameninová pec… Vitajte u Corleoneho.

Vitajte v reštaurácii Corleone, foto: corleonepub.sk

Corleone Pub nájdete na Hradištnej ulici 37 v Devínskej Novej Vsi. V tejto príjemne lokalite nájdete pohodu a ústretový personál, ktorý je jedným z indikátorov dobrej reštaurácie a pizzérie. Na ulici Štefana Králika 1 zase sídli Corleone u Kmotra, rovnako príjemný a útulný podnik s hrejivo zariadeným interiérom, vhodný pre všetky vekové kategórie.

Vyberať je vždy z čoho

Obe reštaurácie postavili svoju a la carte prevažne na tradičných talianskych pochúťkach, k akým nepochybne zaraďujeme hlavne pizzu a cestoviny. O čerstvosť všetkých potravín sa pre reštaurácie Corleone stará prioritne spoločnosť Frikas.

Už samotné predjedlá znejú veľmi lákavo – syrový lopárik či tatársky biftek s hriankou… Nasleduje široká ponuka, v ktorej nájdete polievky, teplé predjedlá, jedlá z kuracieho, bravčového i hovädzieho mäsa, ryby, šaláty… Taliansko reprezentuje aj rizoto, s tuniakom, kuraťom či bravčovou panenkou. A samozrejme pizza.

Konkrétne neuveriteľných 56 rôznych druhov chrumkavej pizze pečenej na dreve, medzi nimi aj špecialitky ako BBQ pizza, krevetová či gyros pizza, pizza štangle, toskánska, fitness pizza… Rozhodnutie necháme na vás.

Corleone: V reštauráciách ponúkajú 56 rôznych druhov pízz, foto: corleoneukmotra.sk
V reštauráciách ponúkajú 56 rôznych druhov pízz, foto: corleoneukmotra.sk

Nasledujúcim lákadlom sú cestoviny, ktoré u Corleoneho vedia pripraviť s naozajstnou talianskou noblesou. Veľké, 600-gramové porcie zasýtia aj tých najväčších jedákov. Na jedálnom lístku si môžete zvoliť aj zapekané cestoviny, ktorým pečenie pridá špeciálnu vôňu a chrumkavosť.

Ponúkajú aj rôzne druhy alkoholu a nealka, okrem normálneho piva čapujú aj čierne pivo Leffe, nefiltrovaný Staroprameň a v neposlednom rade pivo Hoegaarden, biele, kvasinkové, nefiltrované a nepasterizované pivo, ktoré svojou chuťou už okúzlilo nejedného zákazníka.

Denné menu za 3,50€

Veľkým plusom najmä pre pracujúcich je aj ponuka denného menu v hodnote od 3,50€. Každý deň si môžete v podnikoch vybrať spomedzi dvoch jedál v tejto cene, tretie jedlo je v hodnote 4,50€. V cene je zahrnutá aj polievka podľa dennej ponuky. Ak by ste sa nerozhodli pre žiadne z hlavných jedál, je možnosť ho vymeniť za pizzu.

Corleone: Interiér Corleone u Kmotra, foto: corleoneukmotra.sk
Interiér Corleone u Kmotra, foto: corleoneukmotra.sk

A množstvo iných predností…

Nemusíte sa ani pohnúť z miesta a personál týchto reštaurácií sa postará o to, aby bolo jedlo doručené až priamo ku vám. Ponúkajú totiž veľmi praktickú službu rozvozu, denne v čase od 11:00 do 22:00.

V interiéri nechýba klimatizácia a TV s plochou obrazovkou, na ktorej môžete sledovať športové prenosy či iné programy. Letná terasa a preliezky sú lákadlom pre rodinky s deťmi. Vnútorná časť je rozdelená na fajčiarsku a nefajčiarsku, takže spokojnosť je vždy na obidvoch stranách. Povolený je dokonca aj vstup s domácim miláčikom.

Corleone: Detské ihrisko je lákadlom pre rodiny s deťmi, foto: corleoneukmotra.sk
Detské ihrisko je lákadlom pre rodiny s deťmi, foto: corleoneukmotra.sk

Zabudnúť, samozrejme, nesmieme ani na možnosť usporiadať u Corleoneho spoločenskú akciu podľa vašich predstáv. Ak máte záujem usporiadať svadbu, promóciu či firemnú oslavu, ste na správnom mieste. Ochotný personál pripraví všetko podľa vašich predstáv a k vaše najväčšej spokojnosti.

Ak ste si doteraz neboli istí, či stojí za to zastaviť sa na jedlo v podniku Corleone Pub či Corleone u Kmotra, nemusíte viac váhať. Overené a veľmi príjemné podniky spoločne s personálom sa tešia na vašu návštevu a prípadné recenzie. Prajeme dobrú chuť! 

Zdroj titulná fotografia: corleoneukmotra.sk

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie