Gurmánsky dvor u Oravca v Prievoze je miestom aj pre oslavy a posedenia

2888
Zdroj: Gurmánsky dvor u Oravca

Reštaurácia Gurmánsky dvor U Oravca v bratislavskom Prievoze má tradíciu od roku 1944, kedy začala fungovať ako jedna z prvých v Bratislave. Nájdete ju na Stachanovskej ulici, neďaleko križovatky Gagarinovej a Tomášikovej ulice.

“Varíme len z čerstvých a kvalitných surovín a kladieme dôraz na výber dodávateľov, vďaka čomu si môžeme dovoliť variť kvalitne, lacnejšie a dokonca aj zachovať väčšie porcie. V pomere kvality a ceny sme preto pre Vás určite ideálna voľba.” predstavuje kuchyňu Gurmánskeho dvora majiteľ Michal Iľko.

Zdroj: Gurmánsky dvor u Oravca

Denné menu, a la carte lístok, donáška

Každý deň tu majú v ponuke pestrý výber denného obedového menu. Dve polievky a tri hlavné jedlá sa menia každý deň a zároveň je v ponuke aj 5-6 stálych jedál – minútiek na objednávku aj počas obeda za zvýhodnenú cenu a vrátane polievky. Okrem konzumácie v interiéri a v teplejšom počasí aj na priestrannej terase je možné si obedy ako aj jedlá z a la carte lístka objednať aj na donášku.

K dispozícii je nový online objednávkový systém priamo na webe reštaurácie, kde je možné jednoducho a rýchlo vyklikať, o čo máte záujem a vybrať si, či chcete donášku alebo si prísť jedlo vyzdvihnúť osobne. Dá sa aj jednoducho zaplatiť online vopred a následne jedlo už len prevziať. Rovnako je možné objednávať aj cez portál Menučka. Samozrejme, komu vyhovujú telefonické objednávky, stále je možné objednávať aj telefonicky, na čísle: 0951 004 029. “Výhodou donášky od nás je rýchlosť objednávky a špeciálne obaly cez ktoré vám už nič nepretečie.” dopĺňa Michal Iľko.

Zdroj: Menučka / Piknik.cc / Gurmánsky dvor u Oravca

Spoločenské udalosti, rodinné oslavy, posedenia, teambuildingy

Gurmánsky dvor u Oravca je ideálnym priestorom na rodinné oslavy (svadby, promócie, narodeniny, kary), firemné akcie, rauty, posedenia, teambuildingy a iné. “Máme veľa skúseností a vieme ulahodiť menej aj viac náročným hosťom. Kapacita hlavnej časti našej reštaurácie je cca 60 hostí a náš salónik poskytuje miesto pre 24 hostí.” predstavuje svoje priestory majiteľ reštaurácie.

Zdroj: Gurmánsky dvor u Oravca

V teplejšom počasí najmä v lete je dostupná aj jedinečná letná terasa pod viničom, kde si zákazníci možu vychutnať špeciality reštaurácie a osviežiť sa z ponuky drinkov. Jej čaro dotvára fontánka a trampolína pre deti.

Zdroj: Gurmánsky dvor u Oravca

Stolný futbal alias fotbálek či kalčeto a projektor s plátnom

“Rôzne názvy ale spoločná chuť pri hre. Futbalový stôl značky Rosengart určite ulahodí ako menej tak aj náročnejším hráčom, ktorí už majú po krk krivých a nekvalitných stolov či plastových loptičiek”. Pre firemné prezentácie, workshopy, či semináre je tu tiež k dispozícii kvalitný HD projektor a veľké plátno.

Zdroj: Gurmánsky dvor u Oravca

Prenájom miestnosti reštaurácie zdarma

Po 15:00 hodine sú tu aj vďaka lokalite menej vyťažení a aj preto sa majiteľ rozhodol ponúknuť svoje priestory hudobným, športovým či iným skupinkám ktoré nemajú kam ísť, alebo len nechcú platiť drahé nájomné za priestory. V Gurmánskom dvore si zaplatia iba za samotnú konzumáciu jedál a nápojov. Všetko po dohode na čísle 0917 521 274.

Viac informácií a aktuálne denné menu a alacarte menu ako aj online objednávku donášky nájdete u nás na menucka.sk/gurmanskydvor.

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie