Aróma Festival 2020: Okrem špičkových šéfkuchárov varili aj známi slovenskí hokejisti

1460

Festival Aróma navštívila legenda slovenskej gastronómie Vojto Artz, zástupcovia spoločnosti Heineken Slovensko, zakladatelia úspešných reštaurácií a spoločností či známi slovenskí hokejisti.

Gastronomický festival Aróma sa uskutočnil 11. – 12. septembra 2020 pri Dome armády v Trenčíne, pričom ponúkol návštevníkom viac než 20 predajcov zaujímavých produktov, občerstvenia a bohatý program. Čerstvá káva, výberová čokoláda a kakao, remeselné pivá, kvalitné víno, koreniny a bylinky, konopné produkty a netradičný street food, to všetko bol Festival vôní, chutí a zážitkov.

Silné meno slovenskej gastronómie, Vojto Artz, predstavil svoju Big Pan Show a pripravil pochúťku paella mista s plodmi mora. Klasické jedlá na moderný spôsob pripravil Michal Škorec, pričom mu asistovali hokejisti z HK Dukla Trenčín a príbeh bratislavských reštaurácií Brasserie La Marine a THeMA prerozprával ich majiteľ Ján Vlčko. Diskusie o podnikaní v gastronómii na Slovensku sa zúčastnil aj Michal Chudík – riaditeľ pre HoReCa segment z Heineken Slovensko, návštevníci mohli počuť aj príbeh kakaa a dozvedieť sa viac o spoločensky zodpovednom podnikaní. Na festivale nechýbali hudobné vystúpenia, predstavenie pre deti či detský kútik.

Situácia v trenčianskom regióne skrz korona krízu nevyzerala do konca augusta priaznivo, no nakoniec sa dočasné opatrenia zrušili a tie nové minuli Arómu len o pár dní. „Stovky hodín príprav festivalu našťastie neboli márne, hoci obavy zo zrušenia podujatia sme mali všetci,“ zhodujú sa organizátori festivalu Anton Šepták a Lucia Šimková. „Tento rok nás neovplyvnila len korona. Znovu sa nám ako najdôležitejšie pri príprave podujatia ukázali zodpovednosť a spoľahlivosť ľudí, držanie sľubov a dôslednosť pri plánovaní.“

Organizátori ďakujú všetkým zúčastneným – návštevníkom, predajcom, dodávateľom, účinkujúcim v programe, mediálnym partnerom a každému, kto sa na prípravách festivalu podieľal.

Organizátor: eventová agentúra PROMOLINE

Projekt podporili: ZEPELIN

Mediálni partneri: menučka.sk, GastroMenu.sk, @trencinthebest, @trencinvsrdci

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie