10 unikátnych reštaurácií zo Starého Smokovca sa spojilo do projektu Taste of Tatry a hostí láka na gurmánsku promenádu

4737
Taste of Tatry je združenie gastronomických rodinných podnikov z Vysokých Tatier. Zatiaľ je jeho súčasťou 10 rodinných podnikov v Starom Smokovci, ale je tu záujem, pričleniť aj ďalšie a dostať tak viac do povedomia aj domácim aj turistom kvalitnú gastronómiu rôznych zameraní vo Vysokých Tatrách.

“Spojili sme sa, aby sme šírili výbornú kvalitu, diverzitu gastronómie a úctivý prístup k zákazníkom v krásnom prostredí Vysokých Tatier. “ hovorí Vladimír Mikolaj, prezident združenia Taste of Tatry a zároveň majiteľ Central restaurant v Starom Smokovci.

Na svojej webstránke takto pozývajú tatranské reštaurácie hostí do svojich prevádzok:

“Ochutnajte Tatry, doprajte si zážitok aj mimo turistických chodníkov a za každého počasia, spoznajte našu kvalitu. Spojili sme sa, aby sme vám ukázali, že služby v Tatrách sa menia, vyvíjajú a stále zdokonaľujú. Sme spolok rodinných prevádzok, pre ktoré je naša práca aj našou vášňou. Každá prevádzka je niečím jedinečná, ponúka iný zážitok, iný štýl gastronómie, každá má odlišnú atmosféru. Ale niečo nás spája – láska k jedlu a túžba poskytovať kvalitné služby.”

Dobrou správou je, že si už u nás môžete pozrieť na jednom mieste aj ich aktuálnu ponuku jedál a vyhliadnuť si tak jedlo, na ktoré sa môžete tešiť. Alebo keď budete priamo v Tatrách a budete rozmýšľať, kam na obed alebo večeru, stačí si kliknúť na menucka.sk/tatry alebo povoliť lokalizáciu a uvidíte aké reštaurácie aké jedlá ponúkajú vo vašom okolí. Je to v rámci našej novej služby – prehľadu jedálnych lístkov, ktorá dopĺňa náš základný prehľad obedového menu reštaurácií v okolí.

Na aktuálnu sezónu si reštaurácie zo združenia Taste of Tatry pripravili pre návštevníkov Vysokých Tatier aj jedinečnú súťaž, ktorú nazvali Gurmánska promenáda. Stačí si objednať v každej z aktuálne desiatich členských prevádzok jedno hlavné jedlo a každý môže byť zaradený do žrebovania o zaujímavé ceny. Hlavnou cenou je zážitkový let nad Vysokými Tatrami od Tomi SKY, ďalej je to 10 x 50 € voucher do jednej z členských reštaurácií podľa výberu a každý, kto sa zapojí do súťaže, teda splní podmienku ochutnávky jedál v každej z členských reštaurácií, získava 20% zľavu na jednorázovú konzumáciu pre max 4 osoby v ľubovolnej z členských reštaurácií podľa výberu.

Každá z reštaurácií v združení Taste of Tatry je iná a jedinečná. Nájdete tu klasickú štýlovú Kolibu Kamzík so slovenskými špecialitami, originálne talianske Manuel Caffé & Bistro Italiano, ktoré vedie pravý Talian, Slowenskú reštauráciu s variáciami tradičnej slovenskej kuchyne v modernom prevedení, Central restaurant s chutnými jedlami pripravenými v špeciálnej peci na drevené uhlie, stredoeurópsku a slovenskú kuchyňu v reštaurácii Spitz, pivné grilované a iné špeciality ako aj pivné špeciály v reštaurácii Dobré časy, medzinárodné jedlá a drinky v Brasserie Libertin, elegantnú gurmánsku reštauráciu s talianskym nádychom Olivia restaurant, bistro IBA.TU s ponukou burgrov z bio mäsa, vegánskych a iných chutných jedál na spôsob streetfood a ponuku dopĺňa obchodík Košiarik s ponukou domácich produktov od slovenských producentov a posedením pri syrovom či mäsovom tanieri.

Aj vám sa už slinky zbiehajú? Tak nezabudnite a keď budete v Tatrách navštívte niektorú z týchto reštaurácií. Určite budete spokojní.

Zdroj foto: Taste of Tatry

zdieľať tento článok na:
FacebooktwitterlinkedinFacebooktwitterlinkedin
referencie